image

Dyrlæge Bornholm → Se alle dyreklinikker på Solskinsøen

Dyrlæger & dyreklinikker på Bornholm

Dyrlæge Day Off

Dyrlægegården Bornholm

Vær den første til at anmelde!
Dyrlæge Day Off

Dyrlægegården Bornholm

Vær den første til at anmelde!

Sagavej 4, 3700 Rønne, Danmark

Dyrlæge Day Off

Aakirkeby Dyreklinik

Vær den første til at anmelde!
Dyrlæge Day Off

Aakirkeby Dyreklinik

Vær den første til at anmelde!

Almindingsvej 2B, 3720 Aakirkeby, Danmark

Mere info om dyrlægerne og dyreklinikkerne på Bornholm

Befinder du dig lige nu i en situation, hvor du står og mangler en dyrlæge på Bornholm? Så skal du læse med her. Foroven har vi nemlig samlet en overskuelig liste over alle dyreklinikkerne på Bornholm, der kan tilbyde mange forskellige services. Bornholms dyrlæger kan eksempelvis tilbyde services som forskellige vaccinationer, operationer/kirurgiske indgreb, røntgen- samt scanningsservices, behandling af lidelser i mund/øjne/hud/øre, tandrensning, negleklipning, chipmærkning, ormebehandling, akut behandling, kastration/sterilisation og meget mere.

Vælg den helt rigtige dyrlæge på Bornholm

Det kan være ganske udfordrende, at skulle vælge sin næste dyrlæge. Det er altid en tillidsfuld- og en alvorlig sag, og man skal jo gerne ende ud i et mangeårigt samarbejde, hvor alle er trygge ved, og kender hinanden. Så hvordan får man lige valgt den bedste dyrlæge på Bornholm? Du får her nogle tips til at starte hele processen på det mest oplyste grundlag. Det er især vigtigt at din hund føler sig tryg i forbindelse med besøg hos dyreklinikken. Tryghed giver mindre stress; og hvis der en dag er brug for alvorlig eller akut behandling, er det godt med så lidt stress som muligt.

Det første du kan gøre er, at undersøge alle de forskellige dyreklinikker på Bornholm via internettet – eventuelt via listen foroven, her på siden. Læs om de forskellige virksomheder, og besøg dernæst deres hjemmesider (som langt de fleste har). Her vil du oftest finde yderligere informationer om deres dyrlæger/medarbejdere, klinikken og deres faciliteter, hvilke værdier de arbejder ud fra og meget mere. Du bør også besøge deres sociale medier, og især på Facebook, så du kan se og læse nogle af anmeldelserne fra tidligere klienter – hvor de beskriver deres oplevelser med klinikken og medarbejderne. Dette kan du i mange tilfælde også finde, hvis du laver en Google søgning efter firmanavnet/navnet på klinikken.

Tag kontakt til de bedste dyreklinikker på Bornholm

Efter dette, og når du har identificeret de bedste dyreklinikker på Bornholm (der er pt. kun 2), bør du tage kontakt til dem, og stille dem nogle opklarende spørgsmål. Du bør være ærlig om hvorfor du henvender dig; så fortæl om din proces, og du er ved at finde en ny dyrlæge. Så kan medarbejderen give dig de korrekte og bedste oplysninger, ud fra din situation og dine behov. Du kan eventuelt spørge ind til klinikkens størrelse, hvilke faciliteter de har eller mangler, hvordan en konsultation vil foregå og lignende.

Når du så har fundet frem til den bedste dyreklinik på Bornholm ved hjælp af ovenstående fremgangsmåde, bør du booke tid til en konsultation. Sådan giver du dig selv den bedste mulighed for at se stedet an – og I kan alle lære hinanden lidt bedre at kende. Dette giver desuden en god mulighed for, at du kan gøre din hunds/dit dyrs førstegangsoplevelse med stedet positivt; et sundhedseftersyn kan sagtens være en god oplevelse!

Klik på den enkelte dyrlæge i Odder herover, for at få mere information.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at høre mere om dem. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på dyreklinikken forneden.

Vil du se flere dyrlæger på Sjælland?

Der findes masser af dyreklinikker og dyrlæger på Sjælland nogenlunde nær Bornholm, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundetræning

Hundefrisør

Hundepension

Dyreklinik

Hundemassage

Kennel

Nysgerrig på mere viden om hunde?

Hunderengøring

Hundesoignering

Hundetilskud

Hundetræningsudstyr

Hundeudstyr

Hvalpeudstyr