image

Hundepension Karup

Hundepension & Hundepasning Karup

Befinder du dig lige nu i Karup eller omegn, og mangler en hundepension som kan hjælpe dig med hundepasningen? Så læs med herunder, hvor du finder en liste over alle hundepensioner i Karup, der alle tilbyder hundepasning.

Det vil altid være en tillidssag, at aflevere sin hund til “fremmede” i en hundepension – uanset om det er 1 eller 10 gang. For langt de fleste er hunden et højtelsket medlem af familien, og skal naturligvis have den bedst mulige behandling. Ligesom når den er hjemme. Hvordan sikrer man sig så lige, at hunden vil få masser af frisk luft? Rigeligt med menneskelig opmærksomhed og kløen bag øret? Kan slappe af og sove i ordentlige og rolige omgivelser?

Det kan du heldigvis selv undersøge relativt nemt. De fleste hundepensioner i Karup har en hjemmeside, og/eller benytter sig af sociale medier. På disse kan du læse meget mere om dem, og benyt eventuelt links herunder. Husk at se, om du kan finde anmeldelser fra tidligere kunder. Du bør især også kontakte hundepensionen på forhånd, og aftal et tidspunkt, hvor du kan komme og se forholdende med egne øjne. Sådan kan du også møde hundepasserne og/eller ejerne.

Klik for at få flere informationer om hundepensionerne i Karup herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at høre mere om dem. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på hundepensionen forneden.

Hundepensioner Karup 

Mejdal Hundepension

Mejdal Hundepension, Holstebro, Midtjylland

cat-icon Tingagervej 4, 7500 Holstebro

Kjellerup Hundepension

Kjellerup Hundepension, Kjellerup, Midtjylland

cat-icon Nørrevangsvej 26, 8620 Kjellerup

Viborg Hundehotel

Viborg Hundehotel, Viborg, Midtjylland

cat-icon Holstebrovej 115, 8800 Viborg

Gårsdal Katte & Hundepension

Gårsdal Katte & Hundepension, Viborg, Midtjylland

cat-icon Gårsdalvej 24, 8800 Viborg

Vil du se flere hundepensioner i Midtjylland?

Der findes masser af hundepensioner i Midtjylland nær Karup, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad