image

Hundefrisør Hals

Hundesaloner og Hundefrisører i Hals

 

Er du i nærheden af Hals i Nordjylland, men en (lidt for) langhåret hund? Så er du landet det helt rigtige sted. Her på siden finder du et nemt og effektivt overblik over alle hundesaloner i Hals.

Pleje og vedligeholdelse af pelsen på din hund er en vigtig ting i forbindelse med den overordnede pleje af din hund. Hvis pelsen ikke plejes ordentligt, bliver den for lang, og kan derved begynde at filtre. En filtret pels indsamler meget nemt skidt og snavs, som uundgåeligt vil være til betydelig gene for hundens hud – og derved vil huden være irriteret, og hunden vil klø sig ofte.

Har du lyst til at bytte hundefrisøren i Hals ud, og gøre arbejdet selv? Det kan du selvfølgelig sagtens. Du bør dog væbne dig med en god mængde tålmodighed, og en stor håndfuld godbidder. Derudover bør du også erhverve dig noget ordentligt udstyr, så klipningen kan foretages effektivt, og uden det helt store besvær. Mange vælger dog at få en professionel hundesalon i Hals til at klare arbejdet, for at spare tid og kræfter.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Sønderjylland herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Hals

Hundefrisør v/ Liliana Bennedsen

Hundesalon Hals, Liliana Bennedsen, Hals, Nordjylland

cat-icon Birkevej 1, 9370 Hals

Solhøj Hundehotel

Solhøj Hundehotel, Storvorde, Nordjylland

cat-icon Tiendemarken 17, 9280 Storvorde

Nu Form

Nu Fornm, Ulsted, Nordjylland

cat-icon Ulsted Kærvej 39, 9370 Ulsted

Vil du se flere hundefrisører nær Hals?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører i Nordjylland nær Hals, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad