image

Hundefrisør Vordingborg

Hundesaloner og Hundefrisører i Vordingborg

 

Står du med en hund, der har alt for langt/meget hår? Så er du heldig. Her på siden får du nemlig et overskueligt overblik over alle hundesaloner og hundefrisører i Vordingborg (og omegn).

Jævnlig pleje af hundens pels er ganske vigtigt for hundens velbefindende. Hvis pelsen ikke plejes ordentligt, kan det relativt nemt resultere i en filtret pels. En filtret pels samler effektivt skidt og snavs, hvilket kan være til betydelig gene for hunden. Eksempelvis ved at hunden klør i pelsen.

Hvis du har mod på det, kan du selvfølgelig sagtens selv prøve at klippe din hund. Hvis du væbner dig med en stor portion tålmodighed, masser af godbidder og noget ordentlig klippe/trimme udstyr, så kan det sagtens lade sig gøre. Mange vælger dog at benytte en professionel hundefrisør i Vordingborg, for at spare både tid og kræfter.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Vordingborg herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Vordingborg

Vivians Hundesalon Vordingborg

Vivians Hundesalon Vordingborg, Sydsjælland

cat-icon Prins Jørgens Alle 3, 4760 Vordingborg

Salon Sojus

Salon Sojus, Nørre Alslev, Falster

cat-icon Bjergvej 32, 4840 Nørre Alslev

Lilian´s Hundesalon

Lilian´s Hundesalon, Mern, Sydsjælland

cat-icon Lilliendalsvej 11, 4735 Mern

Vil du se flere hundefrisører nær Vordingborg?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører på Sjælland nær Vordingborg, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad