image

Hundetræning Faxe

Hundetræning og hundetrænere i Faxe

Hvis du lige nu står i Faxe og mangler en hundetræner, så er du kommet til det rette sted. Her forneden har vi nemlig samlet en komplet liste over alle hundetrænere i Faxe og omegn til dig, som tilbyder forskellige typer af hundetræning. Eksempelvis tilbyder de holdtræning som lydighedstræning, hvalpetræning, rally, agility samt privat træning, hjælp til adfærdsproblemer og meget mere.

Har du aldrig været tilmeldt hundetræning? Så kan det måske virke en smule uoverskueligt. Her får du et par gode råd til hvordan du kommer godt i gang. Det første du skal gøre er, at identificere dine mål for træningen; hvad du vil have ud af den. Vil du have en hund som lystrer til en masse kommandoer, og som du har et godt samarbejde med i hverdagen? Så skal du helt klart se nærmere på hvalpetræning eller lydighedstræning. Hvis du derimod hellere vil træne intensiv og avanceret hundesport, og deltage i eventuelle konkurrencer, skal du finde en organisation der tilbyder agility, rally, hoopers eller lignende.

Når du har gjort dette, skal du finde en eller flere hundetrænere i Faxe, som tilbyder dét, du leder efter. Tag kontakt til dem for at høre mere. Lav også en aftale om, at du eventuelt kan komme og overvære en hundetræning – eller deltage i en prøvetræning. Sådan får du en god fornemmelse af, om det er dette du skal deltage i, eller noget andet.

Hvis du vil have mere information om den enkelte hundetræner i Faxe, kan du blot klikke på den enkelte.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at høre mere om dem. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på hundetræneren forneden.

Hundetrænere Faxe

Hundetræning

K9 Kriss

Vær den første til at anmelde!
Hundetræning

K9 Kriss

Vær den første til at anmelde!

Sneden 19, 4683 Rønnede, Danmark

Hundetræning

Potepatruljen Hundetræning

Vær den første til at anmelde!

Lergårdsvej 48, 4640 Faxe

Hundetræning

Dansk Adfærdsklinik V/ Anni Schrøder

Vær den første til at anmelde!

Egedevej 103, 4640 Faxe

Vil du se flere hundetrænere på Sydsjælland?

Der findes masser af hundetrænere på Sydsjælland nær Faxe, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundetræning

Hundefrisør

Hundepension

Dyreklinik

Hundemassage

Kennel

Nysgerrig på mere viden om hunde?

Hunderengøring

Hundesoignering

Hundetilskud

Hundetræningsudstyr

Hundeudstyr

Hvalpeudstyr