image

Hundepension Lolland

Hundepension & Hundepasning på Lolland

Befinder du dig på Lolland, og mangler en hundepension der kan varetage hundepasningen? Så læs med længere nede. Her på siden finder du samtlige hundepensioner på Lolland, som kan passe din hund.

Hvis du ikke har prøvet det før, kan det være noget af en tillidssag, at “overlevere” sin hund til fremmede mennesker i en hundepension. Hvor ofte vil min hund få frisk luft? Hvor meget menneskelig kontakt vil den få? Hvordan ser forholdende ud i pensionen? Alt dette, og sikkert meget mere, kan du selv undersøge forholdsvis hurtigt.

Eksempelvis kan du søge efter de forskellige hundepensioner på Lolland via internettet. Mange af dem har hjemmeside og Facebook-sider, hvor du kan læse mere om dem. Når du har fundet dem, du syntes er interessante, bør du tage kontakt til dem. Du kan eventuelt lave en aftale med dem, og komme på besøg for at se faciliteterne selv. Skal du have din hund på et længere pensionsophold? Så kan I altid foretage en “prøve” overnatning.

Klik for at få flere informationer om hundepensionerne på Lolland herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at høre mere om dem. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på hundepensionen forneden.

Hundepension Lolland

Flintinge Dyrepension

Flintinge Dyrepension, Guldborgsund, Falster

cat-icon Vestermark 21, 4891 Guldborgsund

Steff Hundecenter

Steff Hundecenter, Sakskøbing, Lolland

cat-icon Nykøbingvej 325, 4990 Sakskøbing

Kransgaard Hunde- & Katte pension

Kransgaard Hunde- & Kattepension, Maribo, Lolland

cat-icon Møllevej 58, 4930 Maribo

Kochs Hundepension

Koch´s Hundepension, Askeby, Sydsjælland

cat-icon Lusmosevej 33, 4792 Askeby

Vil du se flere hundepensioner på Sjælland?

Der findes masser af hundepensioner på Sjælland nær Lolland, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad