image

Om

Hvem er Hundiverset?

Her hos Hundiverset elsker vi hunde – store som små, behårede som mindre behårede. Derfor syntes vi det er vigtigt, at du som hundeejer, nemt og effektiv kan finde de hunde-services du nu har brug for.

Hvordan gør man det nemt for hundeejere at finde det, de skal bruge?

Man samler naturligvis det hele på 1 hjemmeside, så du altid ved, hvor du skal gå hen og lede. Du kan bruge vores søgefunktion på forsiden, klikke dig igennem kategorierne i menuen eller via nogle af vores blogindlæg. Hvis du har forslag til forbedringer eller har fundet en fejl, hører vi meget gerne fra dig på info@hundiverset.dk

Hvem ejer Hundiverset?

Hundiverset ejes af mig, Morten. Jeg har hele mit liv været vild med hunde, og jeg har selv en dejlig hvid labradoodle, som er cirka 4 år gammel.

Hvorfor er Hundiverset gratis?

Hos Hundiverset koster det dig 0 kr at benytte hjemmesiden – også hvis du gør krav på din virksomhedsside, og bruger den til at markedsføre dine services og produkter. Du behøver heller ikke at have en profil. Du kan bare finde de services du leder efter, og tage kontakt til virksomheden og forhøre dig.

Du vil dog kunne bemærke nogle annoncer på hjemmesiden. Disse er bl.a. med til at dække for udgifterne på hjemmesiden, webhotel og lignende.

Hos Hundiverset kan du finde frem til alle de hunde-relaterede services, du skal bruge.

Hunde har brug for mange forskellige ting. De skal have mad, opmærksomhed, eventuel klipning og trimning, vask og meget mere.

Værd at vide når du bruger hjemmesiden

Hos Hundiverset har vi selvfølgelig også en Cookie- og privatlivspolitik, som du kan læse lige her via dette link.

Samarbejdspartnere

Her hos Hundiverset har vi forskellige samarbejdspartnere. Dem kan du se herunder, og eventuelt besøge dem.