image

Hundefrisør Fredericia

Hundesaloner og Hundefrisører i Fredericia

 

I Fredericia bor der mange mennesker, og har selvfølgelig en hel del hunde, som har brug for et hundeklip, og for at blive hundetrimmet. Heldigvis finder du rigeligt med hundefrisører og hundesaloner i Fredericia – og du får her på siden et overblik over dem.

Regelmæssig pleje af hundepelsen er vigtigt for hundens almindelige velvære. Hvis en pels ikke bliver vedligeholdt ordentligt vil den blive for lang, og den vil også kunne filtre. En filtret pels kan være til ganske meget gene for hunden. Pelsen kan klø, eftersom snavs og skidt effektivt samles i en filtret pels. Du kan desuden ikke bare udvaske pelsen fri fra filtrering igen – det skal klippes.

Du kan selvfølgelig prøve kræfter med klipningen selv, men hvis du vil spare tid og kræfter, er det bare at tage kontakt til en hundesalon i Fredericia.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Fredericia herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Fredericia

Evas Hundesalon

Evas Hundesalon, Nørre Aaby, Fyn

cat-icon Hovedvejen 235, 5580 Nørre Aaby

Ruggaards Hundesalon

Ruggards Hundesalon, Daugård, Sydjylland

cat-icon Nordbygårdvej 59, 8721 Daugård

Vil du se flere hundefrisører nær Fredericia?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører i Sydjylland nær Fredericia, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad