image

Hundefrisør Haderslev

Hundesaloner og Hundefrisører i Haderslev

 

Er du på udkig efter en hundesalon eller hundefrisør i Haderslev eller omegn? Så er du komme til rette sted. Her på siden kan du se alle registrerede hundesaloner og hundefrisører i og omkring Haderslev.

Pleje af hundens pels er enormt vigtigt for hundens overordnede velvære – mængden og typen er selvfølgelig forskellig alt efter hunderacen. Dog har mange hunderacer behov for at få plejet og klippet pelsen regelmæssigt. Hvis dette ikke gøres tilstrækkeligt, kan det i sidste ende skabe betydelige gener for hunden. En pels som er for lang bliver filtret, og en filtret pels samler effektivt skidt og snavs, som er ganske svært (hvis ikke umuligt) at få af. Dette skaber betydelige irritationer for hundens hud under pelsen.

Mange hundeejere vælger at benytte en professionel hundefrisør i Haderslev til klipningen, for at spare både tid og kræfter. Hvis du har mod på det, kan du selvfølgelig også selv forsøge dig med klipningen. Husk at bevæbn dig med masser af tålmodighed og godbidder – og husk i øvrigt også, at anskaffe dig noget ordentlig udstyr, som du kan klippe med.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Haderslev herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Haderslev

Rodselle Hundefrisør Salon

Rodselle Hunderesort, Christiansfeld, Syddanmark

cat-icon Rodsellevej 10, 6070 Christiansfeld

Genner Hundesalon

Genner Hundesalon, Rødekro, Sønderjylland

cat-icon Kokhhaven 2, 6230 Rødekro

Sønderjysk Hundeklip

Sønderjysk Hundeklip, Vojens, Sønderjylland

cat-icon Vojensvej 10, 6500 Vojens

Sukanyas Hundesalon

Sukanyas Hundesalon, Vojens, Sønderjylland

cat-icon Tingvejen 42c, 6500 Vojens

Vil du se flere hundefrisører nær Haderslev?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører i Sydjylland, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad