image

Hundetræning Holbæk

Hundetræning og hundetrænere i Holbæk

Hvis du lige nu befinder dig i Holbæk eller omegn, og mangler hundetræning, er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du nemlig en komplet liste over alle hundetrænere i Holbæk, der tilbyder mange forskellige hundetræningshold. Eksempelvis tilbydes der hold med fokus på lydighed, hold med hvalpetræning, adfærdsrådgivning – men også mere avancerede træningen som agility, hoopers, rally og meget mere.

Hvis du aldrig har deltaget og/eller være tilmeldt hundetræning, så får du her et par tips til, hvordan du kommer godt fra start. Til en begyndelse, skal du overveje dine mål for hundetræningen. Hvad vil du gerne opnå? Langt de fleste hundeejere begynder deres hundetræning med hvalpetræning eller lydighedstræning/hverdagslydighed, hvor man oparbejder et rigtig godt samarbejde med sin hund, og sammen lærer en masse nyttige kommandoer til brug i hverdagen. Nogle er også vilde med at deltage i hundesport, og opnå imponerende resultater i form af hundetræning som rally, hoopers, agility, nose work eller lignende, som kræver rigtig meget træning.

Når du har fundet ud af, hvad du gerne vil opnå, bør du tage kontakt til en eller flere hundetrænere, som tilbyder dét, du leder efter. Aftal med dem, at du eventuelt kan komme og overvære en træning – eller om de tilbyder prøvetræning. Husk at stille nogle spørgsmål, hvis du skulle have nogen. På denne måde får du en rigtig god fornemmelse af, om det er noget for dig – eller om du skal finde et andet hold, som du kan tilmelde dig.

Vil du have mere specifik information om en enkelt hundetræner i Holbæk herunder? Så klikker du blot på den.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at høre mere om dem. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på hundetræneren forneden.

Hundetrænere Holbæk

Hundetræning

Kildehøjgaard Hundecenter

Vær den første til at anmelde!

Ordrup Gade 40, 4060 Kirke Såby, Danmark

Hundetræning

Hundeklubben Oasen

Vær den første til at anmelde!

Hagestedvej 14, 4532 Gislinge

Hundetræning

Danmarks Civile Hundeførerforening Holbæk

Vær den første til at anmelde!

Trekanten, Oldvejen 20A, 4300 Holbæk

Hundetræning

Dansk Politihundeforening Holbæk

Vær den første til at anmelde!

Provstehøjen 14, 4300 Holbæk

Vil du se flere hundetrænere på Sjælland?

Der findes masser af hundetrænere på Sjælland nær Holbæk, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundetræning

Hundefrisør

Hundepension

Dyreklinik

Hundemassage

Kennel

Nysgerrig på mere viden om hunde?

Hunderengøring

Hundesoignering

Hundetilskud

Hundetræningsudstyr

Hundeudstyr

Hvalpeudstyr