image

Hundefrisør Skanderborg

Hundesaloner og Hundefrisører i Skanderborg

 

Har du en hund med langt hår, som trænger til at besøge en hundefrisør i Skanderborg? Så behøver du ikke at lede mere. Her på siden får du et nemt og effektivt overblik over hundesaloner og hundeklippere i Skanderborg.

Det er en vigtig del af hundens velvære, at have en pels som er velplejet. Dette opnår man ved jævnligt at behandle pelsen på den ene eller anden måde – selvfølgelig afhængig af pelsens type. Hvis du ikke tilstrækkeligt vedligeholder hundens pels, kan det resultere i blandt andet filtring. En filtret pels kan være enormt generende for hunden, det det vil klø, og pelsen MEGET nemt samler skidt.

Hvis du ikke har lyst til at påbegynde en klipning eller trimning af din hund selv, kan du finde en professionel hundefrisør i Skanderborg.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Skanderborg herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Skanderborg

Barking Babies Hundeklip

Barking Babies, Skanderborg, Østjylland

cat-icon Søvejen 13, 8660 Skanderborg

Fredensvang Hundesalon

Fredensvang Hundesalon, Malling, Østjylland

cat-icon Synnedrupvej 22, 8340 Malling

Hundesalonen Torrild

Hundesalonen Torrild, Odder, Østjylland

cat-icon Petersholmsvej 18, 8300 Odder

Vil du se flere hundefrisører nær Skanderborg?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører i Østjylland nær Skanderborg, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad