image

Hundefrisør Thisted

Hundesaloner og Hundefrisører i Thisted

 

Står du med en lidt for langhåret hund i Thisted, og leder efter en hundefrisør? Så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden funder du alle hundesaloner og hundeklippere i Thisted.

Regelmæssig pleje af hundens pels er en ganske vigtig del af den overordnede pleje – selvfølgelig afhængigt af pelsens type. Hvis en pels ikke bliver klippet/trimmet, kan den begynde at filtre sammen. En sammenfiltret pels kan ikke bare udvaskes, den skal klippes i bund. Desuden samler en filtret pels effektivt skidt, som kan være til betydelig gene for hundens hud, og derved være kløende.

Har du mod på at begynde din klipning selv? Det kan du sagtens. Du anbefales dog at anskaffe noget kvalitetsudstyr, så det kan klares ordentligt. Derudover skal du også væbne dig med rigeligt af godbidder, og tålmodighed. Mange vælger dog en professionel hundefrisør til at klare opgaven, hvilket også sparer tid og kræfter.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Thisted herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Thisted

Hundesalon Happypoms

Happypoms, Thisted, Nordjylland

cat-icon Centralvej 15, 7700 Thisted

Sand Ridekunst

Sand Risekunst, Thisted, Nordjylland

cat-icon Mølgaardsvej 55, 7700 Thisted

Vil du se flere hundefrisører nær Thisted?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører i Nordjylland nær Thisted, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad