image

Hundefrisør Ulsted

Hundesaloner og Hundefrisører i Ulsted

 

Har du brug for en hundefrisør i Ulsted? Så er du komme til den helt rigtige hjemmeside. Her på siden finder du nemlig ALLE hundefrisører og hundesaloner i Ulsted, og i nærheden.

Vedligehold og pleje af hundens pels er en vigtig del af den generelle pleje. Hvis pelsen ikke vedligeholdes, risikerer den at blive filtret. En filtret pels samler enormt effektivt skidt og snavs, og det kan være til temmelig stor gene for hunden. Gør det nemt, og plej pelsen jævnligt. (Hyppighed og hvilken slags afhænger selvfølgelig af pelsens type).

Du kan sagtens selv begynde klipningen af din hund. Det kan være en udfordring hvis man ikke har prøvet det før – så væbn dig med noget ordenligt udstyr, en masse godbidder og selvfølgelig en stor portion tålmodighed. Mange vælger at spare på tid og kræfter – og det kan du også, hvis du benytter en professionel hundefrisør i Ulsted.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Ulsted herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Ulsted

Hundefrisør v/ Liliana Bennedsen

Hundesalon Hals, Liliana Bennedsen, Hals, Nordjylland

cat-icon Birkevej 1, 9370 Hals

Boby Hundesalon

Boby Hundesalon, Dronninglund, Nordjylland

cat-icon Bakkevej 2, 9330 Dronninglund

DronningHund Klip & Hotel

Dronninghund Klip & Hotel, Dronninglund, Nordjylland

cat-icon Dorfvej 55, 9330 Dronninglund

Nu Form

Nu Fornm, Ulsted, Nordjylland

cat-icon Ulsted Kærvej 39, 9370 Ulsted

Vil du se flere hundefrisører nær Ulsted?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører i Nordjylland nær Ulsted, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad