image

Dyrlæge Lemvig → Se alle dyreklinikker i Lemvig området

Dyrlæger & dyreklinikker i Lemvig

Dyrlæge Day Off

Struers Dyrlæger

Vær den første til at anmelde!
Dyrlæge Day Off

Struers Dyrlæger

Vær den første til at anmelde!

Holstebrovej 6, 7600 Struer, Danmark

Dyrlæge

Dyrlæge Knud Olav Rasmussen

Vær den første til at anmelde!

Lindevænget 25, 7560 Hjerm, Danmark

Dyrlæge

Holstebro Dyrehospital

Vær den første til at anmelde!

Lavhedevej 28, 7500 Holstebro, Danmark

Dyrlæge Day Off

Trehøje Dyrlæger

Vær den første til at anmelde!
Dyrlæge Day Off

Trehøje Dyrlæger

Vær den første til at anmelde!

Dominovej 36, 7500 Holstebro, Danmark

Dyrlæge Day Off

Dyrlægegruppen Vestjyllan...

Vær den første til at anmelde!
Dyrlæge Day Off

Dyrlægegruppen Vestjylland – Lemvig, Vemb &#...

Vær den første til at anmelde!

Industrivej 53, 7620 Lemvig

Dyrlæge

Linde Dyreklinik

Vær den første til at anmelde!
Dyrlæge

Linde Dyreklinik

Vær den første til at anmelde!

Bredkærvej 1, 7600 Struer, Danmark

Mere info om dyrlægerne og dyreklinikkerne i Lemvig

Skal du vælge din næste dyrlæge i Lemvig? Så skal du helt sikkert se med her på siden. Foroven har Hundiverset nemlig samlet en komplet liste over alle dyreklinikker i Lemvig og omegn, der kan tilbyde din hund/dit dyr mange forskellige services. Lemvigs dyrlæger tilbyder eksempelvis behandlinger som forskellige kirurgiske indgreb, medicinsk behandling, vaccinationer, kastration/sterilisation, behandling af lidelser i hud/mund/øre/øjne, ormebehandling, vejledning af forskellige former, hjælp til det sidste farvel, sundhedseftersyn/konsultationer og meget mere.

Vælg den helt rigtige dyrlæge i Lemvig

Det er en stor beslutning, og kan være en uoverskuelig proces, at vælge sin næste dyrlæge. Hvordan får man lige valgt den bedste dyrlæge i Lemvig? Ideelt set, skal det jo meget gerne ende ud i et mangeårigt samarbejde, hvor du/dyrlæge og din hund/dit dyr arbejder tæt sammen, kender hinanden og er trygge ved hinandens selskab. Dette er især vigtigt for din hund/dit dyr – eftersom tryghed giver mindre stress i forbindelse med besøg. I særdeleshed er dette vigtigt, hvis der en dag skulle blive brug for alvorlig eller akut behandling – hvilket vi håber ikke sker!

Først og fremmest bør du undersøge alle de forskellige dyreklinikker i Lemvig via internettet og se, hvilke virksomheder du kan vælge mellem. Begynd eventuelt via listen herover. Undersøg dem nærmere, og besøg deres hjemmesider (de fleste har en hjemmeside samt sociale medier). Herinde vil du oftest kunne se meget mere information om deres medarbejdere/dyrlæger, klinikken og deres faciliteter, fokusområder, hvilke behandlinger tilbydes og meget mere. Det er også vigtigt, at ser dig om efter anmeldelser af virksomheden fra tidligere klienter. Disse finder du ved at besøge virksomhedens sociale medier – eller ved at Google-søge efter firmanavnet.

Tag kontakt til de bedste dyreklinikker i Lemvig

Når du har gjort ovenstående, skal du udvælge de dyrlæger i Lemvig der virker bedst (ikke for mange, måske 2-3 stykker). Tag kontakt til dem, og stil dem nogle relevante spørgsmål om deres dyreklinik, så du får et bedre indblik og forståelse af dem. Vær ærlig omkring dine intentioner – så kan medarbejderen give dig den bedste information og korrekt vejledning i forhold til din situation. Spørg eventuelt ind til deres faciliteter, hvad de har fokus på i forhold til behandlinger, hvor mange dyrlæger man vil have og lignende.

Når du så har fundet frem til 1 dyrlæge, som virker bedst, er det tid til at booke et sundhedseftersyn/konsultation. Sådan får du og din hund/dit dyr mulighed for at stifte bekendtskab med dyreklinikken og dyrlægen – på et roligt og trygt grundlag, der kan give et positivt førstehåndsindtryk. Dette giver også muligheden for, at dyrlægen kan lære Jer at kende; og I kan påbegynde et (forhåbentlig) mangeårigt samarbejde!

Find alle de forskellige dyrlæger i Lemvig herover, og klik på dem, du vil have mere information om.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at høre mere om dem. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på dyreklinikken forneden.

Vil du se flere dyrlæger i Vestjylland?

Der findes masser af dyreklinikker og dyrlæger i Vestjylland nær Lemvig, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundetræning

Hundefrisør

Hundepension

Dyreklinik

Hundemassage

Kennel

Nysgerrig på mere viden om hunde?

Hunderengøring

Hundesoignering

Hundetilskud

Hundetræningsudstyr

Hundeudstyr

Hvalpeudstyr