image

Hundefrisør Hillerød

Hundesaloner og Hundefrisører i Hillerød

 

Står du med en langhåret hund i nærheden af Hillerød? Så er du ankommet til det rette sted. Her på siden får du et effektivt overblik over samtlige registrerede hundefrisører og hundesaloner i Hillerød (og tæt på Hillerød).

Mange hunderacer har en pels, som kræver en form for jævnlig behandling. Det kan være en klipning, trimning, børstning eller bare en vask i ny og næ. Hvis dette ikke vedligeholdes tilstrækkeligt, kan pelsen til sidste blive en gene for hunden. Pelsen kan blive filtret, hvilket kan være en kløende gene. Derudover samler en filtret pels meget nemt skidt og snavs, som bestemt ikke gavner noget.

Hvis du væbner dig med godbidder og tålmodighed, kan du selvfølgelig selv klare klipningen. Mange vælger dog at spare både tid og kræfter, ved at finde en hundefrisør i Hillerød.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Hillerød herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Hillerød

Floras Hundesalon

Floras Hundesalon, Hillerød, Nordsjælland

cat-icon Hillerødvej 34, 3400 Hillerød

Hundesalon Anne Frøkjær

Hundesalon Anne Frøkjær, Allerød, Hovedstadsområdet

cat-icon Skovmosen 5, 3450 Lillerød

Hillerød Hundesalon

Hillerød Hundesalon, Hillerød, Nordsjælland

cat-icon Møllestræde 5, 3400 Hillerød

Vil du se flere hundefrisører nær Hillerød?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører på Sjælland nær Hillerød, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad