image

Hundefrisør Stenløse

Hundesaloner og Hundefrisører i Stenløse

 

Er du på udkig efter en hundefrisør eller hundesalon i Stenløse? Så er du landet det rigtige sted. Her på siden får du et overblik over aktive og registrerede hundefrisører i Stenløse – og du kan se de hundeklippere som er i nærheden af Stenløse, ved at følge linket længere nede på siden.

Pleje af hundens pels er en ganske vigtig del af den overordnede vedligeholdelse og pleje. Hvis hundens pels ikke vedligeholdes ordentligt, vil den blive filtret. En filtret pels kan være til stor gene for hunden, eftersom det vil klø, og samle skidt effektivt. Du kan desuden ikke bare udvaske en filtret pels.

Du kan selvfølgelig prøve kræfter med hundeklipningen selv. Resultatet bliver dog helt sikkert ikke det samme, som hos en professionel. Spar tid og kræfter, benyt en hundefrisør i Stenløse.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Stenløse herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Stenløse

Julies Hundesalon

Julies Hundesalon, Stenløse, Nordsjælland

cat-icon Egedal Centret 85C 1.Sal, 3660 Stenløse

Vil du se flere hundefrisører nær Stenløse?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører på Nordsjælland nær Stenløse, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad