image

Hundefrisør Nyborg

Hundesaloner og Hundefrisører i Nyborg

 

Står du med en (lidt for) langhåret hund, som skal klippes? Så er du heldig. Her på siden finder du alle aktive hundesaloner og hundefrisører i Nyborg. Desuden kan du ydermere finde hundefrisører på Fyn ved at følge knappen længere nede.

Pleje og vedligeholdelse af pels (og negle) er en vigtig del af den generelle hundepleje. Hvis pelsen bliver for lang, har den meget nemt ved at blive filtret. En filtret pels er til gene for hunden, eftersom den kan klø – desuden samler en filtret pels meget nemt skidt og snavs.

Du kan selvfølgelig selv gå i gang med pelsklipningen. Du bør dog væbne dig med tålmodighed (og godbidder), eftersom det kan være temmelig besværligt. Hold eventuelt nogle pauser, både for din og hundens skyld. Mange vælger dog at benytte en hundesalon eller hundefrisør i Nyborg for at spare både tid og kræfter.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Nyborg

Pels og Pote Hundesalon

Pels og Pote Hundesalon, Nyborg, Fyn

cat-icon Odensevej 89, 5800 Nyborg
cat-icon Stenhavevej 12B, 5832 Ørbæk

Karins Trimmesalon

karins Trimmesalon, Nyborg, Fyn

cat-icon Strandvejen 10, 5800 Nyborg

Vil du se flere hundefrisører nær Nyborg?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører på Fyn nær Nyborg, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad