image

Hundefrisør Struer

Hundesaloner og Hundefrisører i Struer

 

Hvis du med en langhåret hund og skal bruge en hundefrisør eller hundesalon i Struer, bør du læse videre. Her på siden finder du nemlig et godt overblik over alle registrerede hundesaloner og hundeklippere i Struer!

Pleje og vedligeholdelse af hundens pels er ganske vigtigt for dens velvære. En ren pels, som ikke filtrer, er med til at øge livskvaliteten hos en hund. Hvis pelsen ikke bliver vedligeholdt tilstrækkeligt, risikerer du at hunden får en filtret pels. Denne filtrede pels kan meget nemt give kløende gener til hunden. Desuden er en filtret pels rigtig god til at samle snavs, som du ikke bare lige kan udvaske – det kræver en “nedklipning”.

Du kan selvfølgelig prøve kræfter med din egen hundeklipning med en saks eller en klippe-maskine. Husk at væbn dig med tålmodighed (og godbidder). En masse vælger dog at få en professionel hundefrisør i Struer til at klare opgaven, for at spare tid og kræfter.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Struer herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Struer

Camilla’s Dyrecenter

Camilla's Dyrecenter, Struer, Vestjylland

cat-icon Bredgade 67, 7600 Struer

Struer Hundesalon v/ Edita Astrid Oberthür

Struer Hundesalon v/ Edita Astrid Oberthür, Struer, Vestjylland

cat-icon Digmanns Torv 1, 7600 Struer

Liv’s Hundesalon

Liv's Hundesalon, Lemvig, Vestjylland

cat-icon Seminarievej 34, 7620 Lemvig

Vil du se flere hundefrisører nær Struer?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører i Vestjylland nær Struer, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad