image

Hundefrisør Østerbro

Hundesaloner og Hundefrisører på Østerbro

Befinder du dig i nærheden af Nørrebro, med en hund som har liiige lovligt langt hår? Så er du kommet til rette sted. Her på siden finder du en oversigt over hundesaloner og hundefrisører på Østerbro.

Vedligeholdelse og pleje af pels på hunde er en vigtig del af den overordnede hundepleje. Hvis pelsen ikke plejes tilstrækkeligt, kan den sagtens ende med at være til stor gene for hunden. En pels der er for lang filtrer – og en filtret pels samler effektivt skidt samt snavs. En beskidt (og filtret) pels vil være til stor gene or irritation for huden under pelsen, som vil klø for hunden.

Mange vælger også at klippe deres hunde derhjemme, hvilket du selvfølgelig også kan. Du bør dog væbne dig med en stor portion tålmodighed, og selvfølgelig masser af godbidder. Hold gerne pauser undervejs, så ingen får stress. Desuden kan du med fordel også erhverve dig en saks eller hundetrimmer af høj kvalitet. Mange vælger også at få en professionel hundefrisør på Østerbro til at klare opgaven, for at spare tid og kræfter.

 

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne på Østerbro herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører på Østerbro

Østerbro Hundesalon

Østerbro Hundesalon, Østerbro, København

cat-icon Willemoesgade 8, 2100 Kbh Ø

Frydensberg Hundesalon

Hundefrisør i Valby, Hovedstadsområdet

cat-icon Vigerslevvej 67, 2500 Valby

Perritos Hundesalon

Perritos Hundesalon, Hellerup, Hovedstadsområdet

cat-icon Rebekkavej 23, 2900 Hellerup

Alice’s Hundesalon

Alice´s Hundesalon, København, Hovedstadsområdet

cat-icon Frederiksborgvej 200, 2400 København

I Love Dogs

I Love Dogs, København K, Hovedstadsområdet

cat-icon Kronprinsessegade 76, 1306 København K

Vil du se flere hundefrisører nær Østerbro?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører i Hovedstaden nær Østerbro, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad