image

Hundepension Sorø

Hundepension & Hundepasning Sorø

Står du i Sorø og mangler en hundepension, som kan være behjælpelig med pasning af din hund? Læs med her på siden. Lige forneden finder du en komplet oversigt over alle hundepensioner i Sorø og omegn.

Det er en tillidssag for langt de fleste, at få passet sin hund i en hundepension. Eftersom hunde oftest er en del af familien skal de naturligvis have den bedst mulige behandling, når nu resten af familien er på ferie eller lignende. Hvordan forsikrer man sig så? Hvordan ved man, at sin hund vil få masser af menneskelig opmærksomhed? Rigeligt med lufteture, og gerne i naturen? Hvordan ser forholdende i hundens “bolig” egentlig ud?

Med alle mulighederne på internettet, er der heldigvis masser af information, du kan finde på forhånd. Flere af hundepensionerne i Sorø har en hjemmeside eller en side på sociale medier, hvor du kan finde meget mere information om dem. Kig især efter anmeldelser og erfaringer fra tidligere kunder. Det anbefales også, at du kontakter hundepensionen på forhånd. Selvfølgelig i forbindelse med booking – men du kan også aftale et besøg i pensionen forinden, så du kan se stedet med dine egne øjne. Ved at gøre dette hilser du naturligvis også på hundepasserne.

Klik for at få flere informationer om hundepensionerne i Sorø herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at høre mere om dem. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på hundepensionen forneden.

Hundepensioner Sorø

Dyrehotel Thorndahl

Dyrehotel Thorndahl, Slagelse, Vestsjælland

cat-icon Sørbylillevej 24, 4200 Slagelse

Midtsjællands Hundepension

Midtsjællands Hundepension, Glumsø, Midtsjælland

cat-icon Suså Landevej 120, 4171 Glumsø

Vil du se flere hundepensioner på Sjælland?

Der findes masser af hundepensioner på Sjælland nær Sorø, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad