image

Hundefrisør Djursland

Hundesaloner og Hundefrisører i Djursland

 

Står du med en lidt for langhåret hund i Djursland, og skal bruge en hundefrisør? Så behøver du ikke og lede mere. Her på siden får du et nemt overblik over alle hundesaloner i Djursland og omegn.

Det er rigtig godt for din hund, at modtage nogenlunde regelmæssig pleje af pelsen (mængden og hyppighed afhænger selvfølgelig af pelsens type). Hvis pelsen ikke plejes tilstrækkeligt, vil den blive filtret, og meget nemt beskidt. En filtret pels kan være til ganske stor gene for hunden, eftersom det klør. Desuden kan du ikke bare udvaske en tilfiltret pels – her skal det klippes helt af.

Du kan selvfølgelig prøve dig med klipningen/trimningen selv, hvis du væbner dig med tålmodighed, og noget godt klippeudstyr. Langt de fleste vælger dog at finde sig en professionel hundefrisør i Djursland. Så er du også sikker på, at resultatet bliver nydeligt.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Djursland herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Djursland

Hundesalon Vaks

Hundesalon Vaks, Hornslet, Østjylland

cat-icon Hovgårdvej 11, 8543 Hornslet

Mermaid’s Cut’n Care

Mermaids Cut'n Care, Grenå, Østjylland

cat-icon Næsgårdvej 4, 8500 Grenaa

Djurslands Hundesalon

Djursland Hundesalon, Auning, Midtjylland

cat-icon Torvegade 4, 8963 Auning

Vil du se flere hundefrisører nær Djursland?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører i Østjylland nær Djursland, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad