image

Hundefrisør Grenå

Hundesaloner og Hundefrisører i Grenå

 

Står du og skal bruge en hundefrisør eller hundesalon i Grenå, er du kommet til rette sted. Her på siden finder du nemlig et overskueligt overblik over alle hundefrisører og hundeklippere i Grenå – se mere forneden, og find din foretrukne hundesalon.

Pleje af hundens pels er vigtigt. Hvis ikke hunden bliver klippet/trimmet med jævne mellemrum, kan den blive for lang, og den vil blive filtret – selvfølgelig afhængig af pelsens type. En filtret pels kan være til gene for hunden og klø. Desuden samler en filtret pels meget effektivt skidt og snavs. Du kan ikke bare udvaske en filtret pels – her er du nødt til at få den klippet helt i bund. Hold derfor pelsen ved lige, ved at benytte en hundefrisør fra Grenå.

Du kan selvfølgelig også selv prøve kræfter med klipningen, hvis du væbner dig med tålmodighed (og en masse godbidder). Mange vælger at få en professionel til at gøre det, for at spare tid og kræfter.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Grenå herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Grenå

Mermaid’s Cut’n Care

Mermaids Cut'n Care, Grenå, Østjylland

cat-icon Næsgårdvej 4, 8500 Grenaa

Hundesalon Vaks

Hundesalon Vaks, Hornslet, Østjylland

cat-icon Hovgårdvej 11, 8543 Hornslet

Djurslands Hundesalon

Djursland Hundesalon, Auning, Midtjylland

cat-icon Torvegade 4, 8963 Auning

Vil du se flere hundefrisører nær Grenå?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører i Østjylland nær Grenå, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad