image

Hundetræning Nørrebro

Hundetræning og hundetrænere på Nørrebro

Hvis du lige nu står og mangler en hundetræner på Nørrebro, kan du med fordel læse med her på siden. Forneden har vi nemlig samlet en overskuelig liste over alle hundetrænere på Nørrebro, der tilbyder mange forskellige typer af hundetræning. Eksempelvis finder du holdtræning som lydighedstræning, hvalpetræning, rally, agility; samt privat træning, adfærdsrådgivning og meget mere.

Hvis du aldrig har været tilmeldt og deltaget i hundetræning før, kan det måske virke temmelig uoverskueligt. Her giver Hundiverset dig derfor et par tips til, hvordan du kommer rigtig godt i gang. Først og fremmest skal du finde ud af, hvad målet med hundetræningen er. Hvad vil du opnå? De fleste tilmelde sig hvalpetræning eller lydighedstræning først. Her opbygger man et tæt samarbejde med sin hund, hvor i sammen lærer en masse “almindelige” kommandoer, som kan gøre jeres hverdag sammen rigtig nem. Måske du hellere vil træne avanceret hundesport, i håb om at deltage i konkurrencer? Så skal du se nærmere på organisationer på og omkring Nørrebro, der tilbyder hold som agility, nose work, hoopers og lignende.

Det næste du skal gøre er, at tage kontakt til en eller flere virksomheder på Nørrebro, der tilbyder den slags træning, som du er på udkig efter. Hør mere om hvordan du kommer i gang, og om de tilbyder eventuel prøvetræning. Det kan også være, at du kan komme og overvære en træning.

 

Vil du have yderligere information om en specifik hundetræner på Nørrebro herunder? Så klikker du blot på den.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at høre mere om dem. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på hundetræneren forneden.

Hundetrænere Nørrebro

Hunniversitetet V/ Silja Schandorff

Hunniversitetet, Hundetræner, København

cat-icon Larslejsstræde 5, 1451 København

Hundepoterne V/Gitte Hansen

Hundepoterne, Hundetræner & Hundefrisør, Brønshøj

cat-icon Husumvej 86, 2700 Brønshøj

Den Mobile Hundetræner

Den Mobile Hundetræner, hundetræning, København NV

cat-icon Rørsangervej 82, st. tv, 2400 København

Hundens Tid

Hundens Tid, hundetræning, København S

cat-icon Kongedybet 21, 2300 København

Vil du se flere hundetrænere i Hovedstaden?

Der findes masser af hundetrænere i Hovedstadsområdet nær Nørrebro, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad