image

Hundefrisør Lolland Falster

Hundesaloner og Hundefrisører på Lolland Falster

Står du med en langhåret hund, som godt kunne bruge et besøg hos en hundefrisør på Lolland Falster? Så er du heldig. Her på siden finder du et ganske effektivt overblik over tilgængelige hundefrisører og hundesaloner på og i nærheden af Lolland Falster.

En vigtig del af hundens overordnede ve og vel, er pleje af pelsen. Hvis en pels ikke vedligeholdes og plejes tilstrækkeligt, kan det give betydelige gener for hunden, i sidste ende. En pels der ikke bliver plejet ordentligt kan meget nemt filtre – og en filtret pels samler skidt samt snavs effektivt, som er stort set umuligt at vaske ud. En filtret pels kan meget hurtigt være til stor irritation for hundens hud.

Har du mod på selv at foretage klipningen? Fedt – det er bare at komme i gang. Dog bør du erhverve dig med en portion tålmodighed, og selvfølgelig en god mængde godbidder, til din langhårede ven. Mange vælger dog at benytte en professionel hundeklipper og hundefrisør på Lolland Falster, for at spare tid og kræfter.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne på Lolland Falster herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører på Lolland Falster

Hundesalon

Vivians Hundesalon

Vær den første til at anmelde!

Vigsnæsvej 71, 4862 Guldborg

Hundesalon

Hundefrisør Ilona Gail Krebs

Vær den første til at anmelde!

Sundbyvej 24, 4862 Guldborg

Hundesalon

Jondahl – Den Mobile Hundefrisør

Vær den første til at anmelde!

Høvængevej 3, 4894 Øster Ulslev

Vil du se flere hundefrisører nær Lolland Falster?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører på Sjælland nær Lolland Falster, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundetræning

Hundefrisør

Hundepension

Dyreklinik

Hundemassage

Kennel

Nysgerrig på mere viden om hunde?

Hunderengøring

Hundesoignering

Hundetilskud

Hundetræningsudstyr

Hundeudstyr

Hvalpeudstyr