image

Hundefrisør Årslev

Hundesaloner og Hundefrisører i Årslev

 

Er du i nærheden af Årslev på Fyn og mangler en hundefrisør eller hundesalon? Her på siden får du et overskueligt overblik over alle hundesalonerne i Årslev, og i nærheden af Årslev, som er klar til at varetage klipningen af din hund.

Klipning (og eventuelt trimning) er en vigtig del af den generelle hundepleje, og hyppigheden afhænger selvfølgelig af pelsens type. Du kan sagtens selv påbegynde klipningen af din hund. Hvis du ikke har erfaring med dette, kan det dog blive til en udfordring, og du bør væbne dig med tålmodighed (og godbidder), og selvfølgelig noget ordentligt udstyr.

Hvis du ikke får plejet/klippet pelsen på din hund, kan det i sidste ende have konsekvenser for din hund. Pelsen bliver filtret, og det kan meget vel begynde at klø på din hund. Hvis du derfor ikke har mod på klipningen selv, kan du finde en af de professionelle hundeklippere og hundesaloner i Årslev herunder.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Årslev herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Årslev

Salon Sika/v Inge Hvidkjær Pedersen

Salon Sika/V Inde Hvidkjær Pedersen, Årslev, Fyn

cat-icon Stationsvej 11, 5792 Årslev

Anitta´s Hundesalon

Anitta's Hundesalon, Ringe, Fyn

cat-icon Granlyvej 6, 5750 Ringe

Dalum Hundesalon

Dalum Hundesalon, Odense SV, Fyn

cat-icon Dalumsvej 51, 5250 Odense SV

Vil du se flere hundefrisører nær Årslev?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører i Årslev på Fyn, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad