image

Hundefrisør Sorø

Hundesaloner og Hundefrisører i Sorø

 

Hvis din hund står og mangler en klipning i nærheden af Sorø, er du heldig. Her på siden finder du nemlig et overblik over alle hundefrisører og hundesaloner i Sorø, som tilbyder dig netop dette. Uanset om du skal bruge en klipning, frisering, trimning eller måske en vask til din hund, kan du finde en hundesalon i Sorø her.

Pleje af pels er vigtig for hunden, og hvis man ikke gør det tilstrækkeligt, kan det meget vel resultere i gener for hunden. Pelsen bliver filtret, hvilket gør at den meget nemmere samler skidt. Det kan resultere i, at pelsen bliver en kløende gene, og desuden lugte en hel del.

Gør dig selv den tjeneste, at vedligehold pelsen jævnligt. Du kan selv prøve kræfter med en klipning, eller du kan spare tid og kræfter ved at benytte en professionel.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Sorø herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Sønderjylland

Jeanne’s Hundesalon

Jeanne's Hundefrisør, Sorø, Midtsjælland

cat-icon Østergade 1B, 4180 Sorø

Ringsted Hundesalon

Ringsted Hundesalon, Ringsted, Midtsjælland

cat-icon Dagmarsgade 43, 4100 Ringsted

Galaksi Hundesalon

Galaksi, Ringsted, Midtsjælland

cat-icon Nørregade 16, 4100 Ringsted

Vil du se flere hundefrisører nær Sorø?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører på Sjælland nær Sorø, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad