image

Hundefrisør Allerød

Hundesaloner og Hundefrisører i Allerød

 

I Allerød, som ligger på Sjælland nær Københavnsområdet, bor der lige omkring 24.000 indbyggere. Det betyder selvfølgelig også, at du finder en hel del hunde herinde – som selvfølgelig medvirker til de forskellige hundesaloner og hundefrisører i Allerød. Alle hunde skal jo kunne have ordentlige pelspleje services, og her på siden funder du et overblik over hundefrisører i Allerød.

Pelspleje er en vigtig del af hundes overordnede velvære.  Når pelsen er ren, ikke filtret, er den overhovedet ikke til gene for hunden, og den forbliver selvfølgelig også dejlig blød. Hvis pelsen ikke plejes tilstrækkeligt kan den blive filtret, være til gene for hunden – og den kan effektivt samle skidt og snavs, som gør det hele endnu værre.

Derfor anbefales det, at du med jævne mellemrum får pelsen plejet hos en professionel hundefrisør i Allerød.(eller af dig selv, hvis du har mod på det).

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Allerød herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Allerød

Hundesalon Anne Frøkjær

Hundesalon Anne Frøkjær, Allerød, Hovedstadsområdet

cat-icon Skovmosen 5, 3450 Lillerød

Bilbo Hundesalon

Hundesalon Bilbo, Allerød, Hovedstadsområdet

cat-icon Skyttevej 3, 3450 Allerød

Byens Hundesalon Allerød

Byens Hundesalon, Allerød, Hovedstadsområdet

cat-icon Mølcks Passage 3, 3450 Allerød

Vil du se flere hundefrisører nær Allerød?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører Hovedstadsområdet nær Allerød, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad