image

Hundefrisør Holte

Hundesaloner og Hundefrisører i Holte

 

Er du lige nu i Holte og mangler en hundefrisør, som kan tage sig af din (lidt for) langhårede hund? Så er du absolut kommet til det rigtige sted. Her på siden finder du samtlige hundesaloner i Holte (og omegn).

Regelmæssig pleje af hundens pels er ganske vigtigt for hundens overordnede velvære. Hvis pelsen ikke plejes tilstrækkeligt, kan den relativt hurtigt blive for lang, og derved filtre sammen. En sammenfiltret pels er rigtig god til at samle skidt og snavs, og dette er ikke lige til at vaske ud igen. Dette skidt kan hurtigt blive en betydeligt, og kløende gene, for hunden, eftersom huden bliver irriteret.

Hvis du selv har mod på at foretage klipningen, kan du selvfølgelig sagtens det. Du skal blot udstyre dig med nogle ordentlige redskaber, masser af tålmodighed, og naturligvis en stor håndfuld godbidder. Mange vælger dog stadig at benytte en professionel hundefrisører, hvilket sparer dem for tid og kræfter.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Holte herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Holte

Hundesalonen i Skodsborg

Hundesalonen i Skodsborg, Skodsborg, Hovedstaden

cat-icon Solgårdsvej 1, 2942 Skodsborg

Katrine’s Hundesalon

Katrine's Hundesalon, Bagsværd, Hovedstadsområdet

cat-icon Bagsværd Hovedgade 43D, 2880 Bagsværd

TOPDOG v/Lisa Hansen

Hundefrisør i Kongens Lyngby i Hovedstadsområdet

cat-icon Nybrovej 264, 2800 Kongens Lyngby

Virum Hundesalon

Virum Hundesalon, Virum, Hovedstadsområdet

cat-icon Akacievej 45, 2830 Virum

Vil du se flere hundefrisører nær Holte?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører i Hovedstadsområdet nær Holte, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad