image

Hundefrisør Hjørring

Hundesaloner og Hundefrisører i Hjørring

 

Hjørring, som er beliggende i Nordjylland, har lige over 25.000 indbyggere. Det betyder selvfølgelig også, at der er en masse hunde som skal have plejet pelsen. Heldigvis finder du rigeligt med hundesaloner i og omkring Hjørring – og her på siden får du et nemt overblik over dem alle.

Pleje af hundens pels er en meget vigtig del af den generelle pleje af sin hund. Hvis pelsen ikke bliver plejet (vasket/børstet/klippet/trimmet og lignende), vil det resultere i en filtret pels. En filtret pels kan skabe temmelig meget gene for din hund. Skidt og snavs samler sig effektivt i en filtret pels, det vil lugte, og det vil klø for hunden.

Du kan selv prøve dig med hundeklipperiet, hvis du væbner dig (og din hund) med tålmodighed. Det kan tage lang tid; især hvis pelsen er lang og filtret. Du kan også få en professionel hundefrisør i Hjørring til det.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Hjørring herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Hjørring

Mygdal Hundesalon

image

Et fantastisk sted, hvor både hund og ejer blir taget godt imod. Og man får en rigtig fin og ...

cat-icon Mygdal Kirkevej 233, 9800 Hjørring

Pernille’s Hundesalon

Pernille's Hundesalon, Vrå, Nordjylland

cat-icon Elmager 2A, 9760 Vrå

Hundehjertet Hundesalon

Hundehjertet Hundesalon, Lendum, Nordjylland

cat-icon Mikkelstrupvej 122, 9870 Lendum

Vil du se flere hundefrisører nær Hjørring?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører i Nordjylland nær Hjørring, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad