image

Hundetræning Østerbro

Hundetræning og hundetrænere på Østerbro

Står du lige nu i Østerbro og leder efterhundetræning? Så bør du læse med videre på denne side. Her forneden finder du nemlig en komplet lister over alle hundetrænere på Østerbro, der tilbyder en hel del forskellige typer af hundetræning. Eksempelvis tilbyder disse virksomheder på Østerbro hundetræning som lydighedstræning, hvalpetræning, adfærdsrådgivning, agility, nose work, hoopers og meget mere.

Er det første gang, du skal tilmelde dig hundetræning? Så får du her nogle tips til, hvordan du kommer rigtig godt fra start, og finder lige den hundetræning, du og din hund har brug for. Det første du bør gøre er, at finde ud af, hvilken type hundetræning du skal bruge. Vil du have en hund eller hundehvalp som fungerer rigtig godt i hverdagen, og som lystrer til mange “almindelige” kommandoer? Så bør du lede efter et hold med hverdagslydighed, almindelig lydighedstræning – eller måske hvalpetræning. Vil du hellere træne avanceret hundetræning, og deltage i hundesport? Så kan en organisation der tilbyder agility, hoopers, rally eller lignende være noget for dig.

Når du har fundet den hundetræner på Østerbro der tilbyder det, du leder efter, bør du tage kontakt til dem. Hør, om de tilbyder prøvetræning. Hvis ikke, så lav en aftale med dem om, at du kommer og eventuelt overværer en hundetræning. Stil også nogle spørgsmål, hvis de skulle opstå. Sådan får du en rigtig god fornemmelse af det hele, og om det er det rigtige, du har fundet.

Vil du have yderligere information om den specifikke hundetræningsvirksomhed på Østerbro herunder, så klikker du blot på den.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at høre mere om dem. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på hundetræneren forneden.

Hundetrænere Østerbro

Hundetræning

We Love Training

Vær den første til at anmelde!

Reventlowsgade 22, 1651 Copenhagen V, Danmark

Hundetræning

Alix & The Pack

Vær den første til at anmelde!

Peter Holms Vej 6, 2450 København

Hundetræning

Dansk Agility Forening København

Vær den første til at anmelde!

Lersøstien, 2100 København

Hundesalon

Hundepoterne V/Gitte Hansen

Vær den første til at anmelde!

Husumvej 86, 2700 Brønshøj

Hundetræning

Rinas Hundeskole

Vær den første til at anmelde!

Prags Boulevard 49B7, 2300 København S

Hundetræning

Hundens Tid

Vær den første til at anmelde!
Hundetræning

Hundens Tid

Vær den første til at anmelde!

Kongedybet 21, 2300 København

Vil du se flere hundetrænere i Hovedstadsområdet?

Der findes masser af hundetrænere i Hovedstadsområdet nær Østerbro, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundetræning

Hundefrisør

Hundepension

Dyreklinik

Hundemassage

Kennel

Nysgerrig på mere viden om hunde?

Hunderengøring

Hundesoignering

Hundetilskud

Hundetræningsudstyr

Hundeudstyr

Hvalpeudstyr