image

Hundefrisør Gistrup

Hundesaloner og Hundefrisører i Gistrup

 

Hvis du er på udkig efter en hundesalon og hundefrisør i Gistrup, er du kommet til rette sted. Her på siden præsenterer vi et meget overskueligt overblik over alle hundeklippere/hundefrisører i og nær Gistrup, som du kan se herunder.

Pleje af pels er ganske vigtigt for hunde, og deres generelle sundhed. Hvis du ikke vedligeholder pelsen jævnligt kan det skabe betydelige gener for din hund. Pelsen bliver for langt og filtret, hvilket kan irritere huden og blive en kløe for hunden. Derudover samler en filtret pels nemt masser af skidt og snavs.

Hvis du ikke har mod på at foretage klipningen selv (det kræver også god tid og masser af godbidder), kan du med fordel benytte en af de professionelle hundefrisører i Gistrup.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Gistrup herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Gistrup

Solhøj Hundehotel

Solhøj Hundehotel, Storvorde, Nordjylland

cat-icon Tiendemarken 17, 9280 Storvorde

Alt For Hunden

Alt For Hunden Hundesalon, Aalborg/Svenstrup, Nordjylland

cat-icon Hedeageren 21, 9230 Svenstrup J

Vil du se flere hundefrisører nær Gistrup?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører i Aalborg nær Gistrup, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad