image

Hundetræning Frederikssund

Hundetræning og hundetrænere i Frederikssund

Befinder du dig lige i Frederikssund eller omegn, og mangler en hundetræner? Så bør du helt sikkert læse med her på siden. Forneden finder du nemlig en komplet samt overskuelig liste over alle hundetrænere i Frederikssund, som tilbyder forskellige typer hundetræning. Lige fra individuel privat træning med fokus på problemstillinger, til hold med fokus på deltagelse i konkurrencer.

Har du aldrig været til hundetræning før? Så kan det måske være en smule uoverskueligt, og hvordan kommer man bedst muligt fra start? Her får du lidt information til, hvordan du eventuelt kan gøre. For det første bør du overveje, hvad du egentlig vil have ud af træningen. Har du fået en ny hvalp, som du gerne vil have en god start med? Så er et hold med hvalpetræning nok noget for dig, hvor deltagerne alle har deres hvalp med. Hvis du vil have en hund som lystrer efter de mest almindelige kommandoer og gør hverdagen nemmere for alle, så kan et hold med ‘hverdagslydighed’ være noget for dig. Her vil dig og din hund lære kommandoer som “sit, dæk, kom her, på plads, gå i kurven” og mange andre kommandoer relateret til lydighed.

Det næste du kan gøre er, at tage kontakt til en eller flere hundetrænere, og aftale et tidspunkt med dem, hvor du kan komme og overvære en holdtræning. Så kan du se hvordan det fungerer i praksis, og du får selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål til instruktører og/eller deltagere, hvis det kan lade sig gøre. De fleste organisationer med hundetræning tilbyder en form for prøvetræning. Sådan kan du komme godt i gang med træningen, og derved få det bedst mulige ud af det.

Hvis du ønsker yderligere information om den enkelte hundetræner i Frederikssund forneden, så kan du blot klikke på den.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at høre mere om dem. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på hundetræneren forneden.

Hundetrænere Frederikssund

Hundetræning

Frederikssund Hundecenter

Vær den første til at anmelde!

Sigerslevvestervej 18, 3600 Frederikssund

Hundetræning

Jannike Grey Hundetræning

Vær den første til at anmelde!

Græse Strandvej 6, 3600 Frederikssund

Hundetræning

Garbogaard Hundesport

Vær den første til at anmelde!

Lille Havelsevej 153, 3320 Skævinge

Hundetræning

Hedelund Hundetræning

Vær den første til at anmelde!

Sundbylillevej 5, 3550 Slangerup

Hundetræning

Dansk Retriever Klub Nordsjælland

Vær den første til at anmelde!

Åvej 13, 3600 Frederikssund

Hundetræning

Kollensø Hundeskole

Vær den første til at anmelde!

Kollensøvej 11, 3550 Slangerup

Hundetræning

De Danske Hundeskoler Jyllinge

Vær den første til at anmelde!

Baunegårdsvej 82, 4040 Jyllinge

Vil du se flere hundetrænere i Nordsjælland?

Der findes masser af hundetrænere i Nordsjælland nær Frederikssund, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundetræning

Hundefrisør

Hundepension

Dyreklinik

Hundemassage

Kennel

Nysgerrig på mere viden om hunde?

Hunderengøring

Hundesoignering

Hundetilskud

Hundetræningsudstyr

Hundeudstyr

Hvalpeudstyr