image

Hundetræning Sorø

Hundetræning og hundetrænere i Sorø

Står du lige nu i Sorø eller omegn, og mangler en hundetræner? Så læs med her på siden. Forneden finder du nemlig en komplet samt overskuelig liste over alle hundetrænere i Sorø, der tilbyder mange forskellige former for hundetræning. Du kan finde organisationer der tilbyder avanceret hundetræning som eksempelvis Rally, eller individuelle hundetrænere, hvor du kan få hjælp til specifikke udfordringer.

Har du ikke være til hundetræning før? Så får du her nogle tips til, hvordan du bedst muligt kommer i gang, og finder den rigtige hundetræning i Sorø. For det første, skal du gøre op med dig selv, hvad du gerne vil opnå med hundetræningen. Hvis du “bare” vil have en hund, der lystrer i hverdagen og kan en masse brugbare kommandoer, vil et ‘almindeligt lydighedshold’ nok være noget for dig. Her vil du og din hund få et godt samarbejde, og I vil lære kommandoer som “kom, sit, på plads, gå i kurven, bliv” og meget mere, som kan være enormt brugbart i dagligdagen.

Noget andet du med fordel kan gøre er, at lave en aftale med en eller flere hundetrænere/hundetræningshold i Sorø, og overvære en hundetræning. Stil nogle spørgsmål til instuktører og/eller deltagere, og lyt til deres oplevelser. Sådan skaber du et godt billede af, hvordan det foregår, og hvad der eventuelt passer bedst til dig og din hund. Find en hundetræner i Sorø fra listen herunder, og tag kontakt til dem.

Du kan klikke på den enkelte hundetræner i Sorø på listen, hvis du vil have yderligere information om dem.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at høre mere om dem. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på hundetræneren forneden.

Hundetrænere Sorø

Hundetræning

Sorø Hundevenner

Vær den første til at anmelde!
Hundetræning

Sorø Hundevenner

Vær den første til at anmelde!
Hundetræning

K9 Performance Hundetræning

Vær den første til at anmelde!

Buskebjærgvej 13, 4100 Ringsted

Hundetræning

SOR Hundeskole

Vær den første til at anmelde!

Skolevej 2D, 4180 Sorø

Hundetræning

Hund Hos Helle

Vær den første til at anmelde!

Kongstedvej 30, 4293 Dianalund

Vil du se flere hundetrænere i Vestjylland?

Der findes masser af hundetrænere på Sjælland nær Sorø, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundetræning

Hundefrisør

Hundepension

Dyreklinik

Hundemassage

Kennel

Nysgerrig på mere viden om hunde?

Hunderengøring

Hundesoignering

Hundetilskud

Hundetræningsudstyr

Hundeudstyr

Hvalpeudstyr