image

Hundefrisør Greve

Hundesaloner og Hundefrisører i Greve

 

I Greve bor der mange mennesker, og de har selvfølgelig også mange hunde som skal have deres pels vedligeholdt. Heldigvis finder du mange hundefrisører og hundesaloner i Greve, og her på siden får du et overskueligt overblik over dem.

Pleje og vedligeholdelse af hundens pels er vigtigt. Hvis dette ikke varetages ordentligt og med jævne mellemrum, kan det nemt blive en gene for hunden. (Type og hyppighed selvfølgelig afhængig af pelsen). En pels som ikke vedligeholdes ordentligt bliver hurtigt filtret – og en filtret pels samler effektivt skidt og snavs. Dette medvirker til en pels som klør hos hunden, og den kan i sidste ende begynde og lugte. Forresten kan en filtret pels ikke bare udvaskes – den skal klippes.

Kom filtringen i forkøbet ved enten selv at påbegynde klipningen. Hvis du vil spare tid og kræfter, kan du tage fat i en af hundefrisørerne i Greve.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Greve herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Greve

Greve Hundesalon & Spa

Greve Hundesalon & Spa, Greve, Hovedstadsområdet

cat-icon Greve Strandvej 29, st th, 2670 Greve

Bækagers Hundesalon

Bækagers Hundesalon, Greve, Hovedstadsområdet

cat-icon Strøhusvej 43, 2670 Greve

Solrød Hundesalon

Solrød Hundesalon, Solrød, Hovedstadsområdet

cat-icon Boghvedemarken 9, 2680 Solrød

Vil du se flere hundefrisører nær Greve?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører i Hovedstadsområdet nær Greve, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad