image

Hundepension Bornholm

Hundepension på Bornholm

Står du med en hund du skal have passet i en eller flere dage på Bornholm? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du en komplet oversigt over alle hundepensioner på Bornholm.

Det er en stor tillidssag at overlevere sin hund til ‘fremmede’ mennesker i en hundepension, og kan vække mange bekymringer. Du kan heldigvis mindske bekymringerne ved at undersøge hundepensionerne på Bornholm nærmere. Undersøg eksempelvis: Hvordan ser faciliteterne og hundeboksene ud? Hvor mange lufteture får hunden per dag? Hvor meget menneskelig og kærlig kontakt vil den få om dagen? og lignende. Det kan mindske dine bekymringer, og oplevelsen vil blive bedre. Hvis hunden skal være på pension i længere tid, kan I eventuelt aftale en “prøve-overnatning” på 1 dag, for at se hvordan det går.

Klik for at få flere informationer om hundepensionerne på Bornholm herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at høre mere om dem. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på hundepensionen forneden.

Hundepension Bornholm

Hundesalon iGucci

Hundefrisør på Amager, Hovedstadsområdet

cat-icon Frankrigsgade 17, 2300 København

Klip Og Trim

Hundefrisør i Kastrup, Hovedstadsområdet

cat-icon Mosbøl Alle 8, 2770 Kastrup

Amager Hundesalon

Amager Hundesalon, Amager, Hovedstadsområdet<

cat-icon Amsterdamvej 1, 2300 København S

Vil du se flere hundepensioner i Københavnsområdet?

Der findes masser af hundepensioner i København, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.