image

Hundefrisør Aabenraa

Hundesaloner og Hundefrisører i Aabenraa

 

Er du lige nu i nærheden af Aabenraa, med en hund, hvis hår er blevet liiige langt nok? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på siden finder du en oversigt over alle registrerede (aktive) hundefrisører og hundesaloner i Aabenraa.

Regelmæssig pleje af hundens pels er ganske vigtig, selvfølgelig afhængig af pelsens type. Hvis en pels ikke bliver plejet/behandlet med jævne mellemrum, bliver den alt for lang. En lang pels bliver nemt sammenfiltret – og en sammenfiltret pels samler meget effektivt skidt og snavs. Dette kan meget vel ende med at irritere huden under pelsen, hvilket skaber en kløende gene for hunden.

Du kan sagtens selv påbegynde klipningen af din hund. Du anbefales dog at anskaffe dig noget ordenligt udstyr (saks og evt. trimmer). Det er ikke sikkert, at køkkensaksen kan følge med den tykke pels. Mange vælger dog at få en professionel til at klare opgaven, for at spare tid og kræfter.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Aabenraa herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Aabenraa

Hundesalon Åbent nu

Åbenrå Hundesalon

Vær den første til at anmelde!
Hundesalon Åbent nu

Åbenrå Hundesalon

Vær den første til at anmelde!

Flensborgvej 318, 6200 Åbenrå

Hundesalon

Sønderborg Hundesalon

Vær den første til at anmelde!

Ulkebølsten 24, 6400 Sønderborg

Vil du se flere hundefrisører nær Aabenraa?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører i Sønderjylland nær Aabenraa, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundetræning

Hundefrisør

Hundepension

Dyreklinik

Hundemassage

Kennel

Nysgerrig på mere viden om hunde?

Hunderengøring

Hundesoignering

Hundetilskud

Hundetræningsudstyr

Hundeudstyr

Hvalpeudstyr