image

Hundefrisør Korsør

Hundesaloner og Hundefrisører i Korsør

 

Skal du bruge en hundefrisør i Korsør, til at få styr på din hunds lange pels? Så er du kommet til helt rette sted. Her på siden finder du samtlige registrerede hundesaloner i Korsør.

Pelsen på din hund kræver generelt pleje med jævne mellemrum (afhængig af pelstype). Nogle kræver bare en vask engang imellem, og andre hunde bør klippes flere gange om året. Uanset din hunds pelstype, bør du altid tage pleje af pelsen alvorligt. Hvis pelsen ikke plejes tilstrækkeligt, kan det i sidste ende give en temmelig irriteret hud under pelsen, og derved være en ganske betydelig, kløende gene.

Hvis du selv vil prøve kræfter med klipningen, anbefales det, at du erhverver dig noget ordentligt udstyr. En saks af høj kvalitet, og eventuelt en trimmer lave til formålet. Du kan også udstyre dig med en håndfuld godbidder, og masser af tålmodighed, for at være sikker. Mange vælger dog at få en professionel hundefrisør til det, for at spare på kræfterne, og selvfølgelig på tiden.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Korsør herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Korsør

Milles Hundesalon

Hundefrisør i Slagelse, Vestsjælland

cat-icon Slagelsevej 49, 4200 Slagelse

Anja´s Hundesalon

Anja´s Hundesalon, Slagelse, Vestsjælland

cat-icon Engagervej 3, 4200 Slagelse

Hundeklipperiet

Hundeklipperiet, Korsør, Vestsjælland

cat-icon Musholmvej 80, 4220 Korsør

Vil du se flere hundefrisører nær Korsør?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører på Sjælland nær Korsør, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad