image

Hundetræning Ishøj

Hundetræning og hundetrænere i Ishøj

Står du lige nu og mangler en hundetræner i Ishøj, som kan tilbyde dig hundetræning? Så læs med forneden. Her på siden finder du nemlig en komplet liste over alle hundetrænere i Ishøj, der tilbyder mange forskellige typer af hundetræning. Eksempelvis tilbyder de hundetræning som hvalpetræning, lydighedstræning, hjælp til adfærdsudfordringer, rally træning, agility og meget mere.

Hvis du aldrig har deltaget i hundetræning før, kan det måske virke en smule uoverskueligt – og hvordan kommer man egentlig i gang? Det får du her et par tips til. Først og fremmest skal du finde ud af, hvad du vil have ud af din hundetræning. Vil du have et rigtig godt samarbejde med din hund, som kan lystre efter en masse kommandoer, og gøre hverdagen meget lettere for alle? Så bør du se nærmere på lydighedstræning – eller hvalpetræning, hvis du har en hundehvalp. Vil du hellere deltage i avanceret hundetræning, og eventuelt konkurrere i hundesport? Så kan du se nærmere på organisationer i Ishøj og omegn, som tilbyder hold indenfor agility, rally, hoopers, nose work eller lignende.

Herefter skal du tage kontakt til en eller flere af de virksomheder, som tilbyder den hundetræning, du er interesseret i. Lav en aftale med dem om, at du kan komme og overvære en hundetræning – eller hør, om de tilbyder prøvetræning. På denne måde for du en nok bedste fornemmelse af, om det er noget for dig..eller om dig og din hund skal se Jer om efter et andet hundetræningshold istedet.

Vil du have yderligere information om den enkelte hundetræner i Ishøj herunder? Så klikker du blot på den.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at høre mere om dem. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på hundetræneren forneden.

Hundetrænere Ishøj

Hundetræning

Rolighund Hundetræning

Vær den første til at anmelde!

Torslundevej 3, 2635 Ishøj

Hundetræning

Boxergruppe Sydkyst/Ishøj

Vær den første til at anmelde!

Tåstrup Valbyvej 115, 2635 Ishøj

Hundetræning

Ishøj Brugshundeklub

Vær den første til at anmelde!

Torbens Vænge, 2635 Ishøj

Hundetræning

Dansk Hundecenter

Vær den første til at anmelde!

Pilemøllevej 91, 2635 Ishøj

Hundetræning

Vestegnens Hundeskole

Vær den første til at anmelde!

Borgmester Hans Nielsens Vej 1, 2620 Albertslund

Vil du se flere hundetrænere i Hovedstadsområdet?

Der findes masser af hundetrænere i Hovedstaden nær Ishøj, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundetræning

Hundefrisør

Hundepension

Dyreklinik

Hundemassage

Kennel

Nysgerrig på mere viden om hunde?

Hunderengøring

Hundesoignering

Hundetilskud

Hundetræningsudstyr

Hundeudstyr

Hvalpeudstyr