image

Hundefrisør Frederiksværk

Hundesaloner og Hundefrisører i Frederiksværk

 

Hvis du er på udkig efter en hundesalon eller hundefrisør i Frederiksværk, er der hjælp at hente på denne side. Her finder du nemlig og overblik over alle hundefrisører og hundeklippere i Frederiksværk og omegn – med kontakt oplysninger.

Pleje og vedligeholdelse af hundens pels er ganske vigtigt. Det er med til at forebygge store gener for hunden, og dermed forbliver livskvaliteten i top. Hvis en pels ikke plejes med jævne mellemrum (afhængig af pelsens type selvfølgelig), bliver den lang og meget nemt filtret. En filtret pels kan klø og genere hunden, samtidig med at den effektivt opsamler snavs og skidt (hvilket kan lugte i sidste ende). Desuden er det meget svært at vaske en filtret pels.

Du kan selvfølgelig også selv gå i gang med klipning og trimning af din hunds pels. Mange vælger dog at spare båd tid og kræfter, ved at benytte en professionel hundefrisør i Frederiksværk.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Frederiksværk herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Frederiksværk

Hundefrisøren

Hundefrisøren, Gilleleje, Nordsjælland

cat-icon Vestergade 28, 3200 Helsinge

Vil du se flere hundefrisører nær Frederiksværk?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører i Nordsjælland nær Frederiksværk, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad