image

Hundefrisør Ikast

Hundesaloner og Hundefrisører i Ikast

 

Hvis du er på udkig efter en hundesalon eller hundefrisør i Ikast som tilbyder hundeklip, er du kommet til rette sted. Her på siden finder du et overskueligt overblik over alle registrerede hundesaloner og hundefrisører i Ikast.

Du bør altid opretholde en god pleje af pelsen på din hund – selvfølgelig afhængig af pelstypen din hund har. Hvis du ikke plejer en pels ordenligt, med klip/trimning/vask eller lignende, kan den blive lang og filtret. En filtret pels er effektiv til at samle skidt, og den kan ikke bare lige udvaskes igen.

Hvis du har mod på det, kan du selvfølgelig selv prøve kræfter med hundeklipningen. Du bør dog væbne dig med en del tålmodighed, og gøre det over flere omgange, så dig eller din hund ikke bliver helt udkørte. Mange vælger at bruge en professionel hundefrisør i Ikast, for at spare tid og kræfter.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Ikast herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Ikast

Hundesalon Lailas Klip og Trim

Lailas Klip og Trim, Ikast, Midtjylland

cat-icon Sundsvej 13, 7430 Ikast

The Fashion Dog

The Fashion Dog, Ikast, Midtjylland

cat-icon J.P. Jakobsens Vej 34, 7430 Ikast

Byens Hundesalon Herning

Hundefrisør i Herning, Midtjylland

cat-icon Susåvej 2, 7400 Herning

Dyrenes Butik Ikast

Dyrenes Butik Ikast, Ikast, Midtjylland

cat-icon E. Christensensvej 7, 7430 Ikast

Vil du se flere hundefrisører nær Ikast?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører i Midtjylland, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad