image

Hundefrisør Malling

Hundesaloner og Hundefrisører i Malling

Står du med en langhåret hund, der skal have klippet pelsen i nærheden af Malling? Så er du komme til rette sted. Her på siden får du et ganske overskueligt overblik over alle hundesaloner og hundefrisører i Malling.

Pelsen er selvsagt en stor del af hundens hverdag, og den skal derfor plejes tilstrækkeligt. Den skal vaskes, klippes hvis den er for lang, trimmes og lignende. Hvis hundens pels ikke plejes tilstrækkeligt, ender det meget nemt med en filtret pels, som kan være til betydelig gene for hunden. En filtret pels samler effektivt skidt og snavs sammen, som kan være til stor irritation for huden.

Mange vælger at få en professionel hundefrisør i Malling til at klare arbejdet, både for at spare tid, men også kræfter. Hvis du har mod på at prøve klipningen selv, skal du væbne dig med tålmodighed, og en masse godbidder til din langhårede ven. Derudover bør du også erhverve dig meget noget holdbart udstyr, så det kan foregå så effektivt, som muligt.

 

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Malling herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Malling

Fredensvang Hundesalon

Fredensvang Hundesalon, Malling, Østjylland

cat-icon Synnedrupvej 22, 8340 Malling

Toftes Hundesalon

Toftes Hundesalon, Slet, Østjylland

cat-icon Chr. X´s Vej 264, 8310 Slet

Hundesalonen Torrild

Hundesalonen Torrild, Odder, Østjylland

cat-icon Petersholmsvej 18, 8300 Odder

Vil du se flere hundefrisører nær Malling?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører i Midtjylland nær Malling, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad