image

Hundepension Snertinge

Hundepension & Hundepasning Snertinge

Hvis du lige nu står og mangler en hundepension i Snertinge som kan hjælpe dig med hundepasningen, bør du læse med her på siden. Forneden finder du en overskuelig liste over alle hundepensioner i Snertinge og omegn, der kan hjælpe dig med professionel hundepasning.

Det er en tillidssag, at aflevere sin hund til “fremmede” hænder i en hundepension. Dette gælder uanset, om det er 1 eller 10ende gang, at din hund skal i pension. Hundepensionen skal have ordentlige forhold. De overnattende hundegæster skal have rigeligt med lufteture, legetid, kærlig opmærksomhed og kløen bag øret. Hvordan ved man så lige på forhånd, om hundepensionen kan leve op til  dette?

Det bedste du kan gøre er, at finde masser af informationer selv. De fleste hundepensioner i Snertinge og omegn har en hjemmesider, og/eller benytter sig af sociale medier. Se evt. links herunder. Se især, om du kan finde anmeldelser fra tidligere kunder, med beskrivelser af deres oplevelse. Husk også, at kontakte en eller flere hundepensioner på forhånd. Aftal et tidspunkt med dem, hvor du kan komme og se forholdende med egne øjne, og naturligvis også møde hundepasserne og/eller ejerne.

Klik for at få flere informationer om hundepensionerne i Snertinge herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at høre mere om dem. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på hundepensionen forneden.

Hundepensioner Snertinge

Feriehund Hundepension

Feriehund Hundepension, Odsherred, Nordvestsjælland

cat-icon Strandlystvej 5, 4534 Hørve

Namaste Hundepension

Namaste Hundepension, Svebølle, Vestsjælland

cat-icon Mosevej 8, 4470 Svebølle

Breinholtgaard

Breinholtgaard, Retriever Hundepension, Jyderup, Midtsjælland

cat-icon Bakkedraget 3, 4450 Jyderup

Snertinge Hundebad & Pension

Snertinge Hundebad & Pension, Snertinge, Nordvestsjælland

cat-icon Kalundborgvej 29, 4460 Snertinge

Vil du se flere hundepensioner på Vestsjælland?

Der findes masser af hundepensioner på Vestsjælland nær Snertinge, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad