image

Hundetræning Bornholm

Hundetræning og hundetrænere på Bornholm

Står du på Bornholm eller skal dertil, og mangler en hundetræner? Så læs med forneden her på siden, hvor du finder en komplet liste over alle hundetrænere på Bornholm, der tilbyder en lang række hundetræning. Du kan få individuel og privat træning med fokus på et specifikt problem, lydighedstræning på hold og meget mere.

Hvis du har været til hundetræning før, har du nok en idé om, hvordan det fungerer. Hvis du er er i tvivl, eller ikke har prøvet hundetræning på Bornholm før, får du lige et par tips til, hvordan man kommer godt fra start. Inden du tilmelder dig nogle træningshold eller booker en privat træningstime, bør du helt sikkert vurdere, hvad du (og din hund) skal have ud af træningen. Hvis du vil have en hund som du samarbejder godt med i hverdagen til fordel for alle, er det måske ikke et hold med fokus på spor søgning, eller et agility hold, du skal benytte dig af. Derimod kunne et hold med hverdagslydighed være meget relevant. Det kan også være, du vil træne dig op til at deltage i konkurrencer med hoopers eller spor søgning?

Det næste du kan gøre er, at undersøge de forskellige hundetrænere på Bornholm, og hvad de tilbyder. Find en hundetræningsklub eller hundetræner, som tilbyder det, du leder efter. Lav eventuelt en aftale om, at du kommer og overværer en træningstime, og kan stille nogle spørgsmål til instruktører eller trænere. Sådan får du et rigtig godt indtryk af, hvordan det fungerer, og om det er noget for dig og din hund.

Hvis du vil have yderligere oplysninger om den enkelte hundetræner på Bornholm herunder, klikker du blot på den enkelte, du vil have information om.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at høre mere om dem. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på hundetræneren forneden.

Hundetrænere Bornholm

Hundetræning

Hundegodbidden Hundetræning

Vær den første til at anmelde!

Krakvej 2, 3730 Nexø

Hundetræning

Barbaras Hundecenter – Hundens Hotline

Vær den første til at anmelde!

Baggårdsvej 10, 3790 Hasle

Hundetræning

Schæferhundeklubben Kreds 22 Bornholm

Vær den første til at anmelde!

Lille Myregårdsvejen 10, 3720 Aakirkeby

Hundetræning

Danmarks Civile Hundeførerforening Aakirkeby

Vær den første til at anmelde!

Hegnedevejen 21, 3720 Aakirkeby

Vil du se flere hundetrænere på Sjælland?

Der findes masser af hundetrænere på Sjælland nær Bornholm, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundetræning

Hundefrisør

Hundepension

Dyreklinik

Hundemassage

Kennel

Nysgerrig på mere viden om hunde?

Hunderengøring

Hundesoignering

Hundetilskud

Hundetræningsudstyr

Hundeudstyr

Hvalpeudstyr