image

Hundefrisør Valby

Hundesaloner og Hundefrisører i Valby

 

Render du rundt med en langhåret hund, som kunne bruge et besøg hos en hundefrisør i Valby? Så er denne side for dig. Lige herunder får du et dejligt nemt overblik over alle de nærmeste hundesaloner og hundefrisører i Valby, og lige i nærheden af Valby.

Det er ganske vigtigt at pleje og klippe pelsen på mange hunderacer. Nogle hunderacer kræver selvfølgelig noget mere end andre. Hvis du ikke vedligeholder pelsen tilstrækkeligt, kan det i sidste ende give betydelige gener for hunden. En pels som er for lang filtrer sammen. En sammenfiltret pels har meget nemt ved at samle skidt og snavs til sig. En beskidt og filtret pels kan relativt hurtigt være til stor gene for huden under pelsen, som vil være kløende for hunden.

Du kan sagtens selv prøve kræfter med hundeklipningen, hvis du skulle have mod på det. Du bør dog bevæbne dig med masser af tålmodighed, og en god håndfuld godbidder. Hold meget gerne pauser undervejs, så det ikke bliver stressende for hunden (eller dig). Mange vælger dog at benytte sig af en hundefrisør i Valby til opgaven, for at spare tid og kræfter.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Valby herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Valby

Salon Pelstotten

Salon Pelstotten, Glostrup, Hovedstadsområdet

cat-icon Brøndbyvestervej 8, 2600 Glostrup

Frydensberg Hundesalon

Hundefrisør i Valby, Hovedstadsområdet

cat-icon Vigerslevvej 67, 2500 Valby

ADDI Hundesalon

ADDI Hundesalon, Hvidovre, Hovedstadsområdet

cat-icon Hvidovrevej 390, 2650 Hvidovre

Rødovre Hundesalon

Rødovre Hundesalon, Rødovre, Hovedstadsområdet

cat-icon Knud Anchers Vej 105b, 2610 Rødovre

Dosseringens Hundebad

Dosseringens Hundebad, Rødovre, Hovedstadsområdet

cat-icon Rødovrevej 31, 2610 Rødovre

Vil du se flere hundefrisører nær Valby?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører i Hovedstadsområdet nær Valby, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad