image

Hundefrisør Sønderborg

Hundesaloner og Hundefrisører i Sønderborg

 

I Sønderborg, som er placeret i Sønderjylland, finder du flere end 27.000 borgere. Derfor er der også en del virksomheder i Sønderborg, som tilbyder hunderelaterede services som hundeklip og hundetrimning, i deres hundesaloner. Her på siden får du et overblik over alle hundefrisører i Sønderborg.

Pleje af hundens pels er ganske vigtigt. Det øger hundens velvære, og du får også en hund, som er ganske flot at kigge på. Hvis du ikke vedligeholder hundens pels tilstrækkeligt, risikerer du at den filtrer. En filtret pels samler effektivt skidt og snavs – hvilket i sidste ende kan give hunden gener, og pelsen kan begynde og lugte.

Hvis du ikke har mod på at foretage hundeklipningen eller trimningen selv, findes der heldigvis masser af virksomheder, der kan hjælpe dig.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Sønderborg herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Sønderjylland

Hundesalon

Sønderborg Hundesalon

Vær den første til at anmelde!

Ulkebølsten 24, 6400 Sønderborg

Hundesalon

Lady Vagabonden

Vær den første til at anmelde!

Brushøjvej 21A, 6430 Nordborg

Vil du se flere hundefrisører nær Sønderjylland?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører i Sønderjylland nær Sønderborg, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundetræning

Hundefrisør

Hundepension

Dyreklinik

Hundemassage

Kennel

Nysgerrig på mere viden om hunde?

Hunderengøring

Hundesoignering

Hundetilskud

Hundetræningsudstyr

Hundeudstyr

Hvalpeudstyr