image

Hundefrisør Middelfart

Hundesaloner og Hundefrisører i Middelfart

 

Er du på udkig efter en hundefrisør eller hundesalon i Middelfart? Så er du heldig. Her på siden kan du se alle hundefrisører og hundeklippere i Middelfart, så du kan få trimmet og klippet din(e) hund(e).

Det er en vigtig del af den overordnede pleje af din hund, at vedligeholde pelsen. En velplejet pels giver hunden en bedre tilværelse. Hvis pelsen ikke plejes/vedligeholdes tilstrækkeligt, kan det resultere i en filtret pels, der MEGET nemt indsamler og holder på snavs og skidt. Derudover vil en filtret pels være til gene for hunden, eftersom den kan begynde og klø.

Du kan godt påbegynde pelsplejen af pelsen på din hund selv. Det kan dog være lidt af en udfordring, og du bør væbne dig med masser af godbidder, og en stor portion tålmodighed. Mange vælger at overlade klipperiet til en professionel hundefrisør og hundesalon i Middelfart for at spare tid og kræfter, hvilket du selvfølgelig også kan gøre.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Sønderjylland herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Middelfart

Salon Lumi

Salon Lumi, Brenderup, Fyn

cat-icon Volpeshøjvej 16, 5464 Brenderup

Evas Hundesalon

Evas Hundesalon, Nørre Aaby, Fyn

cat-icon Hovedvejen 235, 5580 Nørre Aaby

Vil du se flere hundefrisører nær Middelfart?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører på Fyn nær Middelfart, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad