image

Hundefrisør Albertslund

Hundesaloner og Hundefrisører i Albertslund

 

Befinder du dig i eller i nærheden af Albertslund, og skal bruge en hundesalon? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du se alle hundefrisører i Albertslund, og i omegnen af Albertslund.

Pleje og vedligeholdelse af hundens pels er ganske vigtigt for hunden. Hvis dette ikke gøres tilstrækkeligt, kan pelsen blive for lang, og derved blive filtret. En filtret pels er irriterende for huden nede under, og derfor vil det være kløende for hunden. Hyppighed af pelsplejen afhænger selvfølgelig af pelstypen.

Du kan sagtens vælge at klippe din hund selv. Du bør dog erhverve dig noget ordenligt udstyr at gøre det med (køkkensaksen er måske ikke tilstrækkelig). Derudover bør du også væbne dig med tålmodighed, da det kan tage en hel del tid – og selvfølgelig masser af godbidder. Mange vælger dog at få en professionel hundefrisør til at klare opgaven, for at spare tid og kræfter.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Albertslund herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Albertslund

Kjærs Hundesalon

Kjærs Hundesalon, Taastrup, Hovedstadsområdet

cat-icon Roskildevej 330, 2630 Taastrup

Salon Pelstotten

Salon Pelstotten, Glostrup, Hovedstadsområdet

cat-icon Brøndbyvestervej 8, 2600 Glostrup

Vestegnens Hundesalon

Vestegnens Hundesalon, Glostrup, Hovedstadsområdet

cat-icon Tjørnehusene 1-5, 2600 Glostrup

Vil du se flere hundefrisører nær Albertslund?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører i København nær Albertslund, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad