image

Hundefrisør Birkerød

Hundesaloner og Hundefrisører i Birkerød

 

Står du og mangler en hundefrisør i Birkerød? Så er du kommet til det rigtige sted. Her på siden finder du alle hundesaloner og hundefrisører i Birkerød, som kan foretage hundeklipninger, hundetrimninger, hundevask og meget mere.

Pleje og vedligeholdelse af pelsen på din hund er ganske vigtigt. Hvis dette ikke gøres tilstrækkeligt, kan det have konsekvenser for din hund. Pelsen bliver filtret, hvilket kan give kløende gener. Desuden samler skidt og snavs sig effektivt i filtret pels.

Du kan selvfølgelig give dig i kast med klipningen af din hund selv, hvilket kan være en udfordring. Du bør i hvert fald væbne dig med tålmodighed (og selvfølgelig nogle godbidder), inklusiv noget ordentligt klippe-udstyr. Mange vælger dog at spare tid og kræfter, ved at benytte sig af en professionel hundeklipper i Birkerød.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Birkerød herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Birkerød

Emmani’s Hundesalon & Design

Emmani's Hundesalon & Design, Farum, Nordsjælland

cat-icon Nygårdterrasserne 277E, 3520 Farum

Hundesalon Petit Glamour

Hundesalon Petit Glamour, Birkerød, Hovedstadsområdet

cat-icon Hovedgaden 41B, 3460 Birkerød

Marias Hundeklip

Marias Hundeklip, Holte, Hovedstadsområdet

cat-icon Øverødvej 85, 2840 Holte

Vil du se flere hundefrisører nær Birkerød?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører i Birkerød i Nordsjælland, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad