image

Hundefrisør Horsens

Hundesaloner og Hundefrisører i Horsens

 

I Horsens finder du en række forskellige hundesaloner og hundefrisører, som er klar til at give dig og din hund en god service. Herunder kan du se alle hundesaloner og hundefrisører som er beliggende i eller i nærheden af Horsens.

Når pelsen på din hund bliver for lang, risikerer den at blive filtret, og skidt sætter sig nemmere fast. Det kan blive sværere at få rengjort pelsen. Få derfor din hund trimmet/klippet – det vil være nemmere for alle. Din hund bliver glad for resultatet også, og så er en veltrimmet hund bare pæn.

Du kan sagtens gøre det selv med en trimmer eller en saks. Det kan dog tage lang tid, og en professionel hundefrisør vil kunne gøre det meget hurtigere (og pænere). Så skal din hund heller ikke stå model i alt for lang tid.

Klik for at få flere informationer om hundesalonerne i Horsens herunder.

Husk at tage kontakt til virksomheden for at bestille en tid. Du finder alle kontaktoplysningerne ved at klikke på salonen forneden.

Hundefrisører i Horsens

Hundesalon Cooper

Hundesalon Cooper, Horsens, Østjylland

cat-icon Degnsvej 1, 8700 Horsens

Hundefrisøren

Hundefrisøren, Horsens, Østjylland

cat-icon Havneallé 9, 8700 Horsens

Majas Mobile Hundesalon

Majas Mobile Hundefrisør, Horsens, Østjylland

cat-icon Havnealle 47, 8700 Horsens

Vil du se flere hundefrisører nær Horsens?

Der findes masser af hundesaloner og hundefrisører i Østjylland nær Horsens, der alle venter på at give dig en en god service med højt fagligt niveau.

Skal du bruge andre services relateret til hunde?

Hundekennel

Hundesalon

Hundepension

Hundemad